Menu

Като в приказка

0 Comment

Не е нужно да ходите до Ориента, за да се насладите на неговото очарование

Всички си спомняме любимите приказки от 100 нощ и красивите, романтични картини, които въображението рисува, когато заговорим за Изтока. Ресторант „Клас Барбекю“ пресъздава с всички детайли представата ни за ориенталска приказка. Само на 10 минути от Варна се разгръща една магия, докосваща всички сетива. Интериорът спазва пищната стилистика на арабския свят – столовете и масите са позлатени, завесите са тежки, тапицериите са от ръчно тъкано кадифе, а светлината се разпръсква дискретно от полилей с кристали „Сваровски“.

Освен атмосферата, галеща и най-богатата фантазия, „Клас Барбекю“ очарова и с автентична авторска кухня. В средата на една от залите от огромно барбекю се носи фин аромат на подправки и току-що приготвени специалитети, а главният готвач прави за гостите истинско cooking show. Менюто е богато и включва специалитети от традиционната за Ориента кухня, приготвени с внимателно подбраните месни продукти, оригинални подправки и свежи зеленчуци. Храната се приготвя по автентичен и здравословен начин.

Тук можете да опитате и традиционната турска ракия Yeni Raki с приятен анасонов вкус, подходящ за затоплящото се време. В новото Deluxe меню на ресторанта освен качествени алкохолни питиета е включена и специална селекция пури, лично подбрани от собственика.

/ Списание Макс/

2011-03-02

виж публикацията »

Семеен хотел " Кабакум" Златни пясъци